De kapper is voor veel mensen een erg belangrijk persoon. Je haren zijn een belangrijk onderdeel van je totale uitstraling en je wilt natuurlijk dat het goed zit. De kapper moet jou hierbij helpen en daarom wil je door een goede kapper geknipt worden. Momenteel zijn er enorm veel kappers in Nederland en de kans is dus erg groot dat jij de juiste kapper al gevonden hebt. Mocht jij deze nog niet gevonden hebben, dan vind je er vast wel een op het internet!

Het leuke aan de  kapper is dat de kapper tegenwoordig steeds meer met je haar kan. Bijna al jouw wensen met betrekking tot je haar kunnen werkelijkheid worden. Zo is het mogelijk om je haar in bijna iedere kleur te laten verven. Veel kappers gebruiken na het verven een toner. Veel mensen weten niet wat dit is. Mocht jij het ook nog niet weten, dan is het goed dat je dit leest. Wanneer jij je haar laat verven, dan wil je natuurlijk dat je haar een zo natuurlijk mogelijke kleur krijgt. Wanneer je haar geverfd wordt vallen bepaalde kleuren al snel erg op. De kleuren rood, oranje en geel zijn behoorlijk sterke kleuren. Deze kleuren zien er daarom al snel niet natuurlijk uit. De toner zal er echter voor zorgen dat de kleuren zachter worden. Hierdoor zal je veel minder goed zien dat je haar geverfd is. Het ziet er dus veel natuurlijker uit.  

Een toner of een filter over je haar laten aanbrengen aan de hand van de laatste trends

Wanneer je naar de kapper gaat, dan wil je natuurlijk wel dat de kapper jou knipt aan de hand van de laatste trends. Bij de meeste kappers kan je er natuurlijk al van uitgaan dat dit het geval is. Echter is het wel zo handig om dit zelf ook goed in de gaten te houden. Wanneer jij je haren hebt laten verven, dan is het bijvoorbeeld ook handig om hier het nodige over te weten. Zo zorgt een toner of een filter eigenlijk voor hetzelfde effect als dat blond shampoo doet. Het zorgt er namelijk voor dat je haar langer de mooie geverfde kleur behoudt. De toner of filter heeft echter een groot voordeel ten opzichte van de shampoo. Met de toner behoud je de kleur namelijk twee à vier weken. Met de shampoo is dit slechts een dag. De toner is dan ook absoluut een aanrader.

 Lees Meer