Je gaat naar de huidspecialiste voor huidverzorging en naar de schoonheidsspecialiste voor huidverbetering. Of was het nou andersom? Hoe zit dit nou eigenlijk precies en waarvoor kun je nou precies bij Huidverbetering Den Bosch terecht?

Wel degelijk veel verschil tussen huidverzorging en huidverbetering

Huidverbetering en huidverzorging worden nogal eens met elkaar verward. Eigenlijk vreemd, want de verschillen zijn evident. De schoonheidsspecialist doet hoofdzakelijk aan huidverzorging; de huid wordt onder meer geconditioneerd met maskers en massages. Op die manier wordt de huid soepel en glad gehouden. Vaak is het resultaat van deze behandelingen vooral kort na de behandeling te zien, later veel minder.

Behandelingen gericht op herstel en verbeteren van de huid

Je brengt een bezoek aan Huidverbetering Den Bosch als je je huid écht wilt verbeteren en te verjongen. Alleen het verzorgen van pigmentvlekken, couperose, acne of eczeem is niet voldoende. Huidverbetering Den Bosch biedt specialistische handelingen die gericht zijn op het herstel en verbeteren van je huid. Huidverzorging Den Bosch werkt dan ook alleen met producten met een sterke concentratie aan werkstoffen. Deze stoffen beïnvloeden de huid op een natuurlijke manier in positief opzicht. De resultaten die Huidverzorging Den Bosch te bieden heeft zijn opmerkelijk goed.

Effect is wetenschappelijk bewezen

In Den Bosch worden alleen werkzaamheden uitgevoerd waarvan het effect wetenschappelijk aangetoond is. In vergelijking met de schoonheidsspecialiste zijn de behandelingen ook behoorlijk intensiever. Daarbij wordt soms ook apparatuur gebruikt. Dan namelijk zullen de werkzame stoffen dieper in de huid sluizen en de cellen als het ware wakker maken. Zo kunnen ook de onderste huidlagen behandeld worden. De behandelingen bij Huidverzorging Den Bosch richten zich niet alleen op het laten afnemen van de klachten, maar hebben ook als doel de huid in zo perfect mogelijke conditie te houden. Je hoeft dus niet te wachten voor er klachten ontstaan voor je een bezoek brengt aan Huidverzorging Den Bosch.

Opperhuid wordt vernieuwd

De behandelingen in Den Bosch versnellen de celdeling; de opperhuid wordt op goede wijze vernieuwd en de hoornlaag zal er niet door verdikken. Ook het bindweefsel wordt geprikkeld. Dit is goed voor de lederhuid die sterker wordt en zeker ook voor de aanmaak van collageen. De behandelingen van Huidverzorging Den Bosch verbeteringen de doorbloeding hetgeen ervoor zorgt dat de afvalstoffen op de juiste wijze worden afgevoerd. Verder worden de pigmentcellen net als de talgklieren in de gaten gehouden om zo de huid egaal te houden en ter voorkoming van oneffenheden.