De kapper wordt steeds vaker gezien als een dagje uit. Hierbij ga je naar jouw favoriete kapper waar je echt een band mee hebt. Als je een band hebt met de kapper kun je tijdens jouw knipbeurt over van alles praten. Voor de meeste mensen wordt een bezoek aan de kapper gezien als een moment om even je hoofd leeg te maken. Je hoeft even niet aan werk of aan de directe omgeving te denken. Je kunt met de kapper praten over van alles en nog wat. Het is dus belangrijk dat je kiest voor een kapper waar je echt een connectie mee hebt. Mocht dit niet het geval zijn, dan val je binnen de kortste keren in slaap in de kappersstoel. Dit wil je natuurlijk ten aller tijden voorkomen.

Kapper

 

Hoe moet ik mijn haar knippen?

Het is best lastig om je haar op een goede manier te laten knippen. Hierbij is het verstandig om van tevoren al een aantal modellen uit te kiezen. Deze kun je dan samen met jouw kapper bespreken. Op basis van deze foto’s zal de kapper jouw aanbevelingen doen welk kapsel het beste bij jouw hoofd past. Door jarenlange ervaring en dagelijks het knippen van kapsels weten de meeste kappers ook wat de laatste trends zijn. Hierdoor weet je zeker dat je in goede handen bent. Daarnaast kun je ook de vrijheid aan de kapper geven met inachtneming dat jouw wensen worden meegenomen. Als je hiervoor open staat weet je zeker dat je een strak kapsel krijgt die aansluit bij de trends van deze tijd! De kapper brengt daarnaast ook Brazilian wax in het haar. Deze wax heeft een enorm sterke hold waardoor je haar de hele dag goed zit.

 

Haren laten verven

Je kunt natuurlijk je haren ook laten verven. Veel mensen kiezen ervoor om dit zelf te doen, maar dat is niet verstandig. Het is verstandiger om een specialist dit te laten doen. Hierdoor blijft de kleur mooier in het haar en weet je zeker dat je de juiste kleur krijgt. Als je zelf je haren gaat verven bestaat er namelijk een kans dat de haar een andere kleur krijgt dan dat je in eerste instantie zou willen. Voorkom dus verrassingen en ga naar een specialist, dan weet je ieder geval zeker dat je de juiste kleur krijgt! Daarnaast is het bij de kapper ook een stuk gezelliger dan alleen in de badkamer.

Ben jij toevallig nog op zoek naar een kapper? Klik dan even hier.