Woon je in Leiden of omstreken? Dan heb je geluk, kapsalon Leiden is dé kapper van Nederland. Over het hele land komen er mensen naar deze kapsalon om het haar te laten doen. Je kan hier terecht voor knippen, verven, in model brengen, stylen, etc. Wanneer je jouw haar laat doen, doe het dan goed. Niet meer zelf verven of zelf bijknippen.

Waarom niet zelf doen?

Een kapper is gespecialiseerd op het haar. Dat betekent dat deze specialist veel van het haar afweet, nog meer dan dat jij al doet. Ze kennen allerlei knip technieken en weten van elk haartype hoe ze hier het beste mee om kunnen gaan. Ook zijn de producten die bij de kapper gebruikt worden een stuk beter dan de shampoo en haarverf van de drogist. Bij de drogist worden er vaak middelen toegevoegd die niet per se goed zijn voor het haar. Het haar wordt sneller vet of is bedoeld voor elke dag gebruik. Dit betekent dat je steeds maar weer terug komt voor deze fles shampoo.

Ook bij haarverf wordt dit gedaan. De haarverf van de drogist doet niets anders dan dekken. Dat is natuurlijk ook de bedoeling zou je denken, nou nee. Bij de kapper zorgen ze ervoor dat elk haarsprietje gekleurd wordt. De verf van de drogist ligt als het ware op jouw haar. Dit betekend verkleuring en snel beschadigt haar. De kapper gebruikte dure middelen die niet schadelijk zijn voor het haar.

Waarom kapsalon Leiden

Iedereen heeft een ander soort haar. De een heeft krullen, de ander sluik haar en weer een ander pluishaar. Het haar verschilt, dat betekent dat de behandeling ook moet verschillen.

Kapper Krullen en pluishaar bijvoorbeeld, kunnen niet gesneden worden. Hierdoor gaat het haar een eigen wil hebben. Ook hebben bepaalde haartypes veel middelen nodig om het in bedwang te houden. Crèmepjes, haarmaskers, sprays, etc. Bij kapsalon Leiden weten ze precies hoe jouw haar hoort te zitten en wat het beste is. Ze weten wat het beste is voor jouw haar en wat ze wél en níet moeten doen.

Dagje in Leiden

Naast de beste kapsalon van Nederland heeft Leiden meer te bieden. Voor een vast bedrag krijg je onbeperkt koffie of thee en lekker veganistisch eten bij Scream Coffee. Veganisten zijn voor een goede toekomst, doe ook mee! Bezoek, met een gevulde maag, het Rijksmuseum van Oudheden of loop door de markt.