Je wilt een korter en frisser kapsel en wilt kleurtjes in je haar laten zetten? Je wilt je extensions aan laten brengen en je wilt van de kapper weten wat nu eigenlijk de beste verzorgingsproducten voor je wat droge haar zijn? Ga dan naar kapsalon Utrecht, want daar weten ze wel raad met je haar en kom je met een onherkenbaar mooi nieuw kapsel weer buiten.

Een onvervalst verwenmomentje

Was de gang naar kapsalon Utrecht voorheen een verplichting, tegenwoordig is het een verwenmomentje geworden. Je wordt bij kapsalon Utrecht namelijk volledig in de watten gelegd. Dat begint al direct nadat je een voet over de drempel hebt gezet en je verse koffie aangeboden wordt. Van de koffietafel kies je een tijdschrift en bij kapsalon Utrecht hoef je nooit heel lang te wachten.

Er is alle tijd voor jou en jouw wensen

Ben je eenmaal aan de beurt, dan nemen de medewerkers van kapsalon Utrecht altijd alle tijd voor je. Dan draait het helemaal om jou en jouw wensen. Wil je een keer een compleet ander kapsel? De kappers van kapsalon Utrecht zullen je advies geven en kunnen de hulp inroepen van een tablet. Met speciale software en nadat een foto van je hoofd is gemaakt worden er tal van moderne kapsels op je hoofd geplaatst. Zo weet je al een beetje hoe jij straks kapsalon Utrecht gaat verlaten.

Service staat op hoog niveau

Wil je een kleurtje in je haar? Ook dan is kapsalon Utrecht er voor je. Trend is dat je verschillende kleuren in je haar laat zetten en dus zal kapsalon Utrecht je ook die optie bieden. Kapsalon Utrecht beheerst simpelweg alle facetten van het kappersvak en de service staat op hoog niveau. Je spaart er met je klantenkaart voor een gratis knipbeurt en neemt ook je kind mee naar kapsalon Utrecht. In de speciale stoel voor de kleintjes krijgt ook je zoon of dochter een knipbeurt en na afloop uiteraard een beloning.

Verrassend lage tarieven voor vakwerk

Pas als je kapsel geknipt is en door een van de specialisten van kapsalon Utrecht in model is gebracht, ‘mag’ je de stoel uit en zul je verrast zijn door de lage prijs die kapsalon Utrecht vraagt voor vakwerk. Met andere woorden, de prijs- kwaliteitverhouding in Utrecht is meer dan uitstekend. Naar kapsalon Utrecht ga je graag, gewoon omdat je er in de watten wordt gelegd en je er altijd weer onherkenbaar mooi vandaan komt.